tiistai 31. tammikuuta 2012

Aamutalli

Tai no melkein sellainen! Olin tallilla kymmenen jälkeen, vaikka aikaisempaa piti olla. Pakkasta oli aamulla reippaasti yli -20 asteen. Kaikki hepat olivat vielä sisällä ja alkuun ajattelin laittaa loimet niille kun tuota pakkastakin oli, mutta enpä sitten laittanutkaan kun talli ilma oli melkein yhtä kylmää kuin ulkona. Kaikki pääsivät siis ilman loimia nauttimaan muuten kivasta kelistä :) Vein tarhoihin ensimmäiseksi heiniä ja sitten hain Svanun ja Rosan ulos, jonka jälkeen hain Rebekankin. Svanu ainakin juoksi ja pukitteli onnessaan kun viimein pääsi ulos ja Rosakin jaksoi vähän ottaa tähän juoksenteluun osaa. Kaikki sai vielä lisää heinää kun olivat rauhoittuneet ja Rebekin oli saanut piehtarointi kuvionsa tehtyä :)

Reki reissu alkamassa 13.2.2011 ja kylmä oli, ilmeet kertoo hyvin
Ennen karsinoiden siivoamista annoin tarhoihin lämmintä vettä, Rosa ja Rebe saivat ensiksi kun esittivät mielenkiintoa vesiämpäreitä kohtaan. Svanu sai myös ämpärin tarhaan, mutta kävi vain maistamassa vettä... Tällä kertaa oli Rebenkin karsina alkanut jäätymään, mutta silti kaikki lantapallot lähti kottareihin. Laitettuani karsinat valmiiksi tarjoilin Svanun juomatta jättäneet vedet muille ja Rebe joi taas kunnolla ja Rosakin joi vähän.

Kävin sisällä talossa juomassa itse kaakaota, jonka jälkeen heitin hevosille vielä uudestaan heinää ja koitin ottaa kännykällä kuvia hevosista, mutta huonolla menestyksellä. Laiskuuttani en lähtenyt edes taluttelemaan, kun sormetkin jäätyi jos ei mitään tehnyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti