sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet :D

Minä mälli saan viimeinkin kirjoitettua tänne ja vaihdoinpa tuon ulkankin uudeksi :)
Tässä välillä on päässyt tapahtumaan kaikkea kivaa ja jännää, kuten se että tallille tuli uusi asukas! Rebekka niminen Knastrup-poni liittyi hevoslaumaan ja tuo siihen nyt hieman veriä ;D En nyt tähän hetkeen kerynnyt tekemään Rbelle omaa tieto-sivua, mutta pian se tulee kun opitaan ponia tuntemaan paremmin ja saadaa kaikki tarpeellinen tieto koottua kasaan :)
Joulu tallilla meni rauhallisesti ja hummat sai paljon herkkuja ja rauhallisilla talutus reissuilla tuli mentyä. Sitten juuri ennen uutta vuotta joukkoon tuli tuo Rebe, joka toi hieman kummastusta Rosalle ja Svanulle :D Vanhukset oikeastaan alkuun pelästyivät pientä ponia, mutta seuraavana päivänä poni ei ollutkaan pelottava. Rosa suhtautuu hieman vihaisesti tulokkaaseen ja hyökkii rebeä kohti, mutta Svanu taas lähestyy ystävällisen varovaisesti :) Ja näin alkuun kaikki ovat omissa tarhoissaan kunnes tottuvat ja kevät ja kesä tulee.
Eilinen päivä meni Rebeä tutkiessa, kun harjailtiin pikkuista ja siinä kun käytiin talutuslenkillä Rosan ja Svanun kanssa. Tuli myös testattua kuinka Rebe menee yksin ja pysyykö langoissa ja pysyihan tuo vaikka alkuun jouksikin aikas hurjan näköisesti kun lähdettiin kauemmaksi. Rauhallinen kaveri kyllä :)
Tähän loppuun tungen eilisen päivän antimia ja koitan taas muistaa kirjoittaa tänne, ettei tule tälläisiä välejä teksteille ;)


Aamulla Rosa oli reben vieressä ja aurinko pilvessä ;)





Svanu taas pääsi iltapäivästä reben viereen ja aurinkokin paistoi :)





Muuten hyvä kuva, mutta portti langat edessä...


2 kommenttia:

  1. Mistä päin olet tuon uuden ponin ostanut kun olen aikas 100 % varma että on meidän tallilta ! :)

    VastaaPoista
  2. Lohjalta ja jos tallillanne on paljon poneja niin sitten voi olla sama paikka :3

    VastaaPoista