tiistai 24. tammikuuta 2012

Pe, su ja ma tapahtumat

Oikein järkevä otsikko, mutta eipä ne koskaan ole järkeviä ollut :D
Laiskuuttani en jaksanut kirjoitella viikonlopun aikaan mitään ja eilenkin kirjoittaminen jäi... Mutta palataampa nyt asiaan :)

Perjantaina hevosten harjailun lisäksi käytiin Päivin kanssa taluttamassa Rosaa ja Rebeä, lenkki meni ihan hyvin vaikka Rosa koitti murhata Rebeä katseellaan. Päivinkin sai kokea yhden pelottavan katseen :) Mentiin Rosan kanssa edellä ja välillä mamma pysähtyi ja käänsi päänsä hitaasti Päivin ja Reben suuntaan, korvatkin menivät hitaasti luimuun. Tämän takia väliäkin oli reippaasti :) Selvittiin kuitenkin lenkistä hienosti ja käytiin metsäpolulla, mistä Valkamaan ja tallille.
Loppu ilta sujuikin siinä kun etsittiin Päivin kanssa turhia tarvikkeita, jotka sitten laitoin myyntiin (piilo vink vink-> Myytäviä loimia ja muita juttui :) ).

Kuva vuoden 2011 kevät talvelta :)

Sitten olikin sunnuntai kun menin tallille uudestaan ja tällä kertaa mentiin taluttelemaan Rosaa ja Svanua :) Sitä ennen oltiin katsottu kun joku opetti metsästys koiraansa jänistämään ihan tallin liepeillä.
Noh kukin tavallaan...
Käytiin Kontuniementiellä kiertämässä lato. Rosa kulki ihan nätisti, mutta Svanu hieman jännitti ja välillä steppaili. Johtuen siitä jäniskoirasta joka juoksi maita ja mantuja räksytteäen, tosin tuolloin oli haukkumassa jossain kaukana. Lähempänä tallia Svanukin rauhoittui kokonaan, vaikka lenkilläkin vähän jo malttoi kun näki ettei hätää ollut ja Rosa oli myös nätisti kokoajan :)

Rebe 13.1.2012 illalla lumipyryssä :)

Eilen maanataina karsinoiden siivouksen jälkeen lähdin Rosan kanssa köpöttelemään ilman satulaa :) Käytiin tekemssä sama lenkki kuin sunnuntaina ja sitten mentiin vielä pellolle kahlaamaan. Alkuun Rosa olisi halunnut pellolta lähteä muiden luokse tallille, mutta hetken päästä meni nätisti. Kiitokseksi nätisti menosta lopeteltiin sitten kotvasen kulttua. Ja eipä sitä kauaa melkein umpihangessa viitsi mennä :3
Rebe pääsi seuraavaksi harjaukseen ja voi, että kun sitä karvaa lähtee :D Tai no ei onneksi nyt ihan niinkuin keväällä, mutta kuintenkin. Harjailin ja setvin ponisen harjan ja hännänkin, jonka jälkeen lähdin taluttamaan Rebeä maastoon :) Käytiin Kontunimentiellä ja sieltä pelto pitkin toiselle tielle ja takaisin tallille. Käytiin navetan edessä katselemassa ja melkein talollakin. Mentiin kuitenkin tallille ihmettelemään kottikärryjä ja varustehuonetta, mistä tuli myös herkkuja Rebelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti