keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Haahuilua

Eksyin tallille jo puoli 11 aikaan ja sain siivota taas jäätyneitä karsinoita. Hyvin kaikki lantapallot irtosi :D Pikaisen siivouksen jälkeen otin Rebekan ensimmäisenä hoidettavaksi ja harjasin oikein tarkkaan ponituksen, siistin jopa tuota paksua harjaakin aika hyvin ja jaloistakin irtosi lisää pieniä mutapaakkuja. Olisi kyllä luksusta jos pääsisi pesämään tuon ponin jossain ihan kunnolla niin saisi nuo karvan seassa/alla olevat mudat pois... Harjauksen päätteeksi lähdettiin sitten käppäilemään maastoon Valkaman reittiä eli Kontuniemen kautta metsään ja sieltä Valkamaan, josta sitten tallille :)
Kamerankin meinasin hakea Reben kanssa autosta ennen lenkille menoa, mutta en viitsinyt kuitenkaan. Rebekka tuli taas nätisti ja katseli kovasti metsässä kaikkea, eikä millään pysynyt vierellä vaikka tiellä välillä koitin taluttaa niin että poni olisi ollut vierellä. Kummasti se aina katosi kulkemaan taakse :)



Rosan harjailin myös hyvin ja erityisesti hännän :3 Puhdas Rosa ainakin oli jo aikalailla, mutta pinetä pölyä irtoaa aina. Suitset ja huopa selkään niin päästiin köpöttelemään. Aluksi tehtiin u-käännös pihassa ja mentiin tarhaan kiertämään hetkeksi, olin jättänyt postin tätä varten auki kun Rosan olin tarhasta hakenut :) Rosa meni nätisti, vaikka välillä vilkuili muihin päin kun Svanu ja Rebe alkoi riekkumaan hieman omiaan. Kierrettiin tarha kumpaankin suuntaan pari kertaa ja sitten suunnattiin Kontuniementielle, missä kierrettiin lato kahteen otteeseen ja rämmittiin umpihangessa vähän aikaa. Tämä jälkeen kierettiin lato vielä kolmannenkin kerran :) Sitten mentiin tallille päin, mutta jäätiinkin siihen talon viereiselle pellolle vielä kiertelemään vanhoja jälkiä pitkin ja välillä mentiin umpilumessakin. Onneksi täällä päin hanki on vielä pehmeää, jos on koskematonta, mutta ainakin vanhat jäljet tuntuu hieman kovettuneen. Ainakin 40min tuli Rosan kanssa mentyä ja sen kyllä huomasi kun sormet alkoi jäätyä ja alkoi tulla kylmä muutenkin, paitsi pepusta ja jaloista :D

 

Tälläistä tuli tänään heppojen kanssa puuhailtua ja Sillä välin kun oltiin Kontuniemessä Rosan kanssa oli Rebe ja Svanu juosseet kaksitaan tarhoissa. Sanu myös hyppi oikeen tasajalka pukkeja :D Oli kiva katsella kaukaa toisten riehuntaa :) Kuvat ovat kaikki eiliseltä, kun en tänään mitään kuvannut vaikka kamerakin oli mukana. Siinä syy miksi kuvat ei ehkä niin hyviä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti