sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tuiskutusta ja pakkasta

Jäipä taas väliin yksi tallipäivä jota en tänne heti saanut laitettua ylös... Mutta siis oltiin perjantaina käyty Päivin kanssa vähän ostoksilla Ylöjärven Hööksissä, mistä tarttui mukaan jos minkälaista tavaraa :) Rosa sai uuden kovan harjan ja hienon heijastin riimun, joka on näin talvikarvan kanssa hieman pienehkö... Ja Rebe taas sai heijastin riimun, satulan ja länkkähuovan :) Plus ne tavarat mitä ostin itesellenin ja koirille.
Tallilla sitten kokeiltiin uutta satulaa Rebelle ja sehän sopi ihan hyvin :) Silä välin kun laitettiin Rebekkaa valmiiksi isot heppat kirmasivat tarhojen perälle. Selvä merkki ettei niitä kiinnostanut härässä lähteä minnekkään :D Käytiin sitten köpöttelemässä Reben kanssa.

Rebekan uusi satula, joka jäi lumiseksi kun perjantaina oli kova pyrytys illasta.
Tänään sitten siivosin karsinat ja harjasin Rosan sillävälin kun odotin Päivin pikkuserkkua, joka oli tulossa katsomaan Rebekkaa :) Lähdettiin sitten tytön kanssa kiertämään pelto, missä tämä menikin sitten vähän aikaa yksistään. Lopuksi käytiin Kontuniemessä kääntymässä. Rebekan kanssa lopetettua Päivin pikkuserkku lähti ja otin Rosan uudestaan hoidettavaksi ja lähdin tamman kanssa ilman satulaa kiertelemään pellolle ja maastoon. Rosa meni hienosti ja tallilla kun oltiin viimein oli tamman ryntäät, kaula, turpa ja ottatukka ihan huurussa :D Piti kuvia ottaa, mutta kameran akku oli jäätynyt niin virtaa en kameraan saanut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti