maanantai 30. tammikuuta 2012

Kävelyä, kävelyä

Eipä tänäänkään tehty tallilla mitään ihmeitä. Siivosin karsinat ja laitoin ne kuntoon. Ihmettelin hetken tallilla maailman menoa, kunnes kaappasin Rosan tarhasta. Lähedettiin kävelylle kun en raaskinut itseäni toiden selkään vääntää saati laittaa kylmiä kuolaimia suuhun. Mentiin kiretämään aurattua reittiä eli tuota Kontuniementietä Kaukolaan ja takaisin. Ihmeteltiin tiellä jonkin eläimen jälkiäkin, joku pupu oli siinä juossut tai sitten kettu tai jokin näätäeläin :) Mentiin takaisin tallille ja Rosa sai leipää että rapsutuksia, ennen tarhaan menoa.


Rosa näyttää kieltä kaikille :P
Rebekin pääsi kävelylle ja käytiin pikkuisen kanssa sama lenki kuin Rosan kanssa. Ravattiin kuitenkin Kaukolan tiellä vähän ja on tuo niin söpö juostessaan :D Takasin mentäessä tallille olikin näköjään sielä alettu huoltamaan traktoria, joka ei lähtenyt käyntiin. Rikki oli ollut jo viime perjantaista.
Juoduttiin sitten kiertämään pihassa nämä koneet kun ohi niistä ei olisi päässyt ihan heti. Rämmittiin sitten hangen kautta tallille ja Rebekin tuli ihan nätisti ja rauhallisesti, vaikka ekojen päivien jälkeen oli hieman traktoreita jännittänyt. Jäin vielä harjaamaan Rebekan hoitopaikalle ja siinäkin tämä oli nätisti, varmaan myös siksi kun isot hevoset oli ihan rauhassa tarhoissaan :) Hain vielä kuivan leivänpalasen, jonka Rebe sai tarhassa.


On se kyllä niin hauskan värinen :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti