perjantai 6. tammikuuta 2012

Kärryilykauden päätös

Tallille mennessäni päädyin heti paparatseilemaan kun Päivi oli juuri lähdössä Svanun kanssa ratsastus lekille talon viereiselle pellolle :) Ihan suht hyviä kuvia tuli, mutta niitä en tähän nyt laita ;)
Kun Päivi oli laittanut Svanun tarhaan olikin vuorossa kärryjen kuskaaminen talveksi latoon. Tämäkin on vähän myöhästynyt kun lunta ei ole tähän mennessä vielä ollut :) Svanu ja Rebe katsoi tarktorin perässä kiikkuvaa kärryä kauhuissaan kun taas Rosa muori katsoi haikeana kun kärryt lähtivät :D
Kärryt vietyämmä latoon käytiin Päivin kanssa sisällä lämmittelemässä ja sitten takasin pihalle :) Otin Rosan pikaiseen harjaukseen ja sitten laitoin varusteet ylle, tosin ohjien kanssa oli säätöä kun koitin niitä kiinnittää satulaan. Lähinnä siksi, ettei ohjat heiliusi juoksuttaessa miten sattuu.
Eli homma oli se, että jouksutin Rosaa ensiksi ennenkö menin selkää :) Mamma tykkäsi kovasti kun pääsi hieman tasaisemmalle maalle spurttaamaan ja laukkasi nätisti korvat hörössä :D Pari ilopukkiakin eksyi mukaan ja pian Rosa rauhoittui käyntiin. Rosa sai juosta hieman omaan tahtiinsa useita kierroksi ja vaihdettiin suuntaa vaan kahdesti kun vauhti ei heti loppunut ;) Selkään nousin vasta hetken päästä kun sain ensiksi ohjat irti satulasta ja Päivinkin piti pitää tai painaa toisesta jalustimesta vastaan kun kampesin itseni Rosan selkään :D Rosa menikin tyytyväisenä ympäri peltoa kun oli saanut hieman riehua liikoja energioita pois :) Mentiin noin vartti tuon jouksemisen lisäksi.
Tallilla varusteet kun olit ottanut pois Rosalta, kokeilin sille jo marraskuussa ostettu aivan ihanaa lointa :) Sopi ihan hyvin.

Ihana teddy-vuorellinen fleeceloimi ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti