perjantai 10. helmikuuta 2012

Rekeilyä ja Ratsastusta

Tästä tulee pitkä postaus vaihteeksi kun on jäänyt laiskuuttani ja kiireiltä muutamia päiviä merkkaamatta. Mutta kertaan pikaisesti nuo parit päivät, ihan omankin mielen virkistykseksi :)


Tiistaina tuli taluteltua Rebekkaa samalla kun Päivi ratsasti Svanulla. Mentiin perässä ja välillä Rebe kipitti raviakin, kun välimatka Svanuun tuli liian suureksi. Rosakin sai hyvää liikuntaa kun juoksi tällä välin tarhassa, johon olin jo varautunut ja laittanut Rosalle etusiin putsit :) Mutta eipä Rosa-mummo juossutkaan niin paljoa kuin silloin viimeksi.

Keskiviikkoinen reki reissu alkamassa.

Rebe katseli kummissaan reen kiinnittämistä :)

Keskiviikkona olikin kivaa kun haettiin reki viimein kesäpiilostaan tallille! Rosakin näytti odottaneen sitä, kun tuli heti reen ilmestyttyä pihaan, innoissan tarhasta hoidettavaksi :) Rebellä ja Svanulla oli silmät ymmyrkäisinä kun reki tuotiin traktorin perässä pihaan, vaikka istuttiin Päivin kanssa sen kyydissä. Samat ilmeet oli noilla kahdella myös silloin kun reki oli jo Rosan perässä ja mentiin tiellä. Kierrettiin Kontuniemi-Kaukola lenkki kahdesti ja kivaa oli hevosella ja reessä olijoilla eli minulla, Päivillä ja Pommilla, tosin itsellä sormet jääty...

Hyvä kun kukaan ei muista pitää hevosesta kiinni, mutta eipä se ole vielä kertaakaan lähtenyt minnekkään :D

Kokeiltiin keskiviikkona Rebelle uutta sadelointakin, joka on syötävän hyvännäköinen x.x Kuva on kyllä huono...

Torstaina sitten mentiin Rebekalla ratsastaen :) Oltiin aamusta käyty agrissa aj sieltä oli matkaan tullut sopiva satulavyö. Kyllä tuolla ponilla meno on niin outoa ja itse kiikuin satulassa minkä kerkesin, joka johtui siitä kun oikean puoleinen jalustinremmi oli toista pidempi... Hetken mentyäni sai Päivikin mennä Rebellä ja Päivi meni vähän raviakin. Lopuksi käytiin vielä Kontuniemessä kiertämässä.

Rebe sävysävyyn varusteissa ja takana: Svanu, Rosa ja Pommi

Kylpä näytän pieneltä/nuorelta :O Ihan kuin joku pikkulikka :D

Laatu ei ollenkaan hyvä, mutta toi Reben ottatukka on vaan niin hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti