torstai 23. helmikuuta 2012

Ravuri on ravuri

Joop, empä tänään kuitenkaan mennyt ratsastamaan Rebekalla. Tyydyttiin menemään pikku taluttelu lenkki, jonka jälkeen mentiin vielä toinenkin lenkki. Ennen tätä harjasin Reben ja raaputin ponin kankusta jotain hyvin sitkeässä olevaa tahraa irti. En kyllä saanut kokonaan tuota rusehtavaa mönjää pois, vaikka lumellakin pesin...
Rebe oli kokoajan tyypilliseen tapaan nätisti, mutta taitaa tippuvat lumet ja vesi hieman saada ponia varuilleen. Rebe kun oli harjauspaikalla hirmu varuillaan melkein kokoajan... Mutta tällä menoa katoilta ja muualtakin sulaa lumet pois piakkoin.

Rebekka sai tarhaansa kunnon kuusen syötäväksi.

Rebe pääsi lenkkeilyn jälkeen tarhaan ja sitten olikin Rosan vuoro, joka oli jo portilla kärkkymässä :) Oli muuten vanhus kokoajan tapittanut kun Rebekkaa hoidin, ei tainnut pitää siitä kun ponia hoidettiin ensimmäiseksi ;)


Rosa rekeilyn jälkeen syömässä :3
Rosa pääsi sitten vihdoin hoidettavaksi ja alkuun rapsuttelin mummoa, kunnes aloin harjaamaan tätä. Sain Helin kaveriksi rekeilemään, joten Rosa sai sitten valjaat ja muut ylleen.
Rekee kun laitettiin kiinni niin eikö rinnustin sitten katkennut lägistä ja piti tähänkin kehittää jotain pika kiinnitystä. Paalinnaru pelastaa aina ja sen lisäksi rinnustinta korvasi suitsien alaturpahihna :)

 Noh, kun alettiin lähtemään saatiin taas Pommi kyytiläiseksi mukaan ja hyvinhän poika mahtui selkäni taakse, tosin itse sain istumaan penkin reunalla. Kierreltiin reittejä pitkin pidempään ja enemmän tänään ja Rosakin sai päästellä välillä suorilla menemään kuin ennenvanhaan ravurina :) Kyllä tamma nautti! Ja mahtoi näyttää taas hyvältä kun hevonen painattaa reki perässään missä kaksi ihmistä ja koira :D Tällä kertaa oli jopa kypärät päässä ja ihan syystä kun välillä lensi tilsan palasia. Rosakin laukkasi lumisella kontuniementiellä mäkeen rauhallisesti, mutta eipä tuo rekeen tuntunut, nätisti meni ;)

Tallilla Rosa sain villaviltin taas niskaansa kun oli sen verran hikinen ja sai odottaa viltin alla sen aikaa kunnes saatiin reki paikalleen ja muut varusteet. Laitoin Rosalle sadeloimen tarhaan kun ei ihan kuivaksi tullut.

Pommi tykkäsi mennä peiteltyyn rekeen makaamaan :) Pojasta on tullut oikea 'reki-koira' ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti