keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kuvia viime päiviltä

Kirjoittamisen inspis on ollut hieman hukassa ja siksi en ole jaksanut kirjoittaa tänne mittään...
Eipä kyllä nytkään paljoa asiaa tule, mutta jonkin verran...


Viime lauantaina mentiin taas Rosalla ajaen (tosi tyhmän kuuloinen sana kun sitä alkaa miettimään: ajaen...) eli reellä päästeltiin noita tuttuja reittejä pitkin :) Kivaa oli ja Rosakin otti yhteen ylämäkeen parit pukit laukan seassa.

Rebeä taluteltiin sen jälkeen kun Päivi oli mennyt Svanulla.
Fiksusti kesken talutuksen Päivi innosti minut Reben selkään ilman kypärää ja eiko poni pukittanut melkein heti kolmesti ja kolmannella putosin tielle. Eipä onneks pää osunut mihinkään :) Sen jälkeen kummatkin mentiin "roikkumaan" Reben selkään vuorotellen.



Hikinen reen vetäjä


Rebe retuutti kuustaan ja vei sen keskemmälle tarhaan :D


Että eilen tiistaina kävin tallilla kiikuttamassa hevoset ulos ja siivosin karsinat. Loimitin kaikki kolme vuorettomilla sadeloimilla kun eilen oli se hirveä lumisade-päivä. Lunta kyllä tulikin kunnolla ja tallille mentäessä oli hetki jolloin koko tietä ei näkynyt ja tilakin katosi hetkellisesti pyryyn.

Hyvä kun heinätkään edes pysyi paikoillaan...

Pommi näyttää hirveän vihaiselta tässä o.O

Tänään sitten, kun aurinkokin paistoi nätisti, menin Rosalla vaihteeksi ratsastamaan. Rämmittiin tarhaan Rosalle reitti, jonka jälkeen mentiin maastoon jyräilemään käynnissä. Päälle puoli tuntia mentiin ja Rosalle kerkesin tulemaan pieni hiki, muttei ihame kun oli niin paahtava tuo auringon paiste ja ilma lämmin.
Reben kanssa menin kävellen, vaikka piti mennä ratsastaen myös. Tämä siksi kun Rebe oli hirmu levoton ja kauhisteli taas traktoreisen luona häärivää miestä. Ajattelin paremmaksi mennä vain talutelle, että päästäisiin pihasta edes jotenkuten liikkeelle. Kuviakaan ei tullut tältä päivältä, kun kamera oli autossa ja en sitä sieltä jaksanut hakea.

Lauantain antia :) Svanu seisoo Reben takana harjattavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti