perjantai 24. helmikuuta 2012

Ratsastusta Rebekalla ja video...

Alkuun tungen yhden video pätkän, minkä Päivi on kuvannut :) Lähinnä testin vuoksi eli mikään erikoinen ei tämä video ole, jos siksi voi kutsuakkaan...


Päästiin tänään menemään Reben kanssa ratsastaen ja saatiin jopa varusteiden laitoin ja selkään menon ajaksi katsojia :) Kontuniemen vanha setä tuli katsomaan tallille kun näki jonkun olevan ulkona ja kehui nättiä pikku hevosta eli Rebekkaa.

Raimo piti tällä kertaa Rebekkaa paikallaan kun menin selkään. Lähdittiin pihasta hieman kaarrellen kun Rebe kammoksui pihassa uutta ruskeaa ja rämän näköistä traktoria... Mentiin pellolle kahlaamaan, mutta kolmen metrin jälkeen kun Rebe poikkesi peittyneeltä reitiltä upottiin lumeen. Se meneminen tyssäsi sitten siihen, eihän tuota poni parkaa vonut pyytää pidemmälle menemään jos uudestaan upottaisiin :)

Mentiin sitten  maastoon ekaa kertaa ratsastaen, mutta tuttuja reittejähän noi oli mitä mentiin. Rebe meni niin nätisti, vaikka välillä tapitti kuusikkoa, kiveä lumen alla ja niittokonetta, mutta ohi mentiin rauhassa kun ei kääntymään päässyt :)

Kokeilimpa nyt sitten ekaa kertaa myös ravia, kun kaukolantiellä mentiin ja auratulla reitillä. Kyllä tuo poni niin kivasti kipitti tiellä ja hyvinhän sielä selässä pysyy :D Ensimmäinen ravin nosto vei meidän pellolle penkkaan, mutta onneski lumi oli siinä niin kovaa ettei upottu vaan selvittiin tielle takaisin. Eikä tuo ravi pomputtanut yhtään kun vauhtiin päästiin :) Otettii auratullakin reitillä, pellolla pätkä ravia, johon taisi tulla mukaan parit askeleet laukkaakin. Ainakin Rebe tykkäsi ja ratsastajakin :)

Pikku-ratsu lenkkinsä jälkeen :)


Rosan kanssa lähdettiin taas tänäänkin reki ajelulle, kun Helin sain mukaan taas :) Tosin tällä kertaa mentiin hieman rauhallisemmin ja lenkki sujui käynnissä enemmäkseen ja hillityssä rauhallisessa ravissa. Rosa ei edes hionnut tälläkertaa, paitsi vähän länkien alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti