maanantai 6. elokuuta 2012

Kouluvääntöä

Viikonloppuinen ratsastus into sai viimeinkin tyydytystä kun menin tallille heposia katsomaan. Alku pyörinnän jälkeen otin Rosan harjattavaksi ja varustettavaksi. Panin myös merkille, että mummolla oli hieman turvotusta etusissa, molemmissa. Tutkittuani niitä ei ilmentynyt mitään ja kääräsinkin sitten pintelit kaikkiin jalkoihin. Eipä sitäkään ole tehnty vähään aikaan ja sen näki :'D myös sitten kun lopetin ratsastamisen....


Mentiin tarhaan köpöttelemään ja alku sujui käynnissä kiertämällä ja volttien avuin, koitin myös taivuttaa Rosan joka nurkassa hyvällä menestyksellä. Ravissa mentiin pitkiä sivuja, mutta jatkuva kompurointi, välillä tosin, häiritsi sen verran, että mentiin sitten lopuksi maastoon köpöttelemään. Pitää siis kengittäjä taas soittamaan kun noin nuo pitkät kaviot häiritsevät... Mentiin sellaiset puolituntia :)

Sitten pikku-ponin vuki.
Rebellä menin maastoon köpsyttelemään ja kontuniemessä tietä kierreltyämme kipaistiin niitetylle heinäpellolle. Pellolla sitten ravattiin pitkää pätkää, jonka jälkeen taivuteltiin ja tehtiin parit voltit. Rebe parka kerkesi hikeentyä tällä meidän noin 20 min lenkillä :)
Reben liikutuksen jälkeen vietiin hevoset laitumelle ja mie siivosin tarhoja vähän lannasta, jonka jälkeen kävin ottamassa Rosalta riimun pois päästä. Tällä välin alkoi sitten satamaan ja kaatamalla, mutta eipä ollut kauhean kuuma enään :)







 


1 kommentti:

  1. Hmm... Kiitos kutsusta tai vinkistä :3 Voimpa hyvinkin tulla!

    VastaaPoista