sunnuntai 19. elokuuta 2012

Irto kenkä ja köpöttelyä

Tänään oli Rebekalla taas talutusratsastus tehtävää, kun työ kaverini tuli taas pikku tyttönsä kanssa heposia katsomaan :) Harjattiin Rebe ja sitten laitettiin riimuun kiinni oikein ohjatkin tytölle, joista sai sitten pitää kiinni. Tarhassa mentiin jonkin aikaa, olisikohan vartti menty. Pyörittelin ponia pitkin tarhaa tytön istuessa iloisena selässä ja Rebe oli taas oikein kiltisti :)
Talutusratsastuksen päätteeksi puin Rebelle ihan suitset päähän ja menin itse ponilla vähän aikaa kaverini lähdettyä tyttärineen. Taivuteltiin ja tehtiin voltteja ennenkö ravasin pitkiä sivuja Reben kanssa. Noin 20 min mentiin kunnes lopetin ja riisuin ponskin ratsastusvermeistä ja käytiin tekemässä taluttaen lenkki Kontuniemessä eli olisikohan noin puoli tuntia liikuteltu Rebeä :) Tarhaan Rebe pääsi kera uuden riimunsa, jossa ei nyt sitten ole mitään käpäsiä pistooli-lukkoja poskessa!


Oikeen Suomi-poni kun on sini sävyinen kärpäshapsu...
Rosan kävin sitten hakemassa pikku laitumelta, minne hevoset oli viety aamulla ja matkalla huomasi toisen takakengän lähteneen. Ainakin niin oletin kun en isolla tiellä viitsinyt alkaa asiaa paremmin tutkimaan. Tallilla sitten selvisi kengän vääntyneen vain paikoillaan kavion alle ja se painoi sitten sädettäkin kivasti... Siinä sitten tilan omistajan kanssa pähkäiltiin miten tiukassa olevat, koukkupäiset naulat saisi irti. Onneksi poikakaverini eksyi juuri paikalle moottoripyörällään niin irroteltiin sitten kaksistaan kenkä Rosalta. Pidin vuorotellen jalkoja ilmassa ja Niko taiteili nauloja ja kenkää irti.


Kerkesin sitten myös soittamaan kengittäjälle, joka tulee huomenna hoitamaan kaviot ja ainakin tältä päivältä meni suunnitellut ratsastus touhut Rosan kanssa mönkään... Talutin sitten kolmi kenkäisen humman laitumelle Svanun seuraan ja matkalla napsin kuvia kun laitoin Rosalle sen uuden riimun :)
Ja taidokas koneella tehty suttu koristaa nyt uutena bannerina täällä. Tosin parempi tulee jahka saan vaan tehtyä kunnollisen :) Kuvan tungen vielä loppuun nähtäväksi.

Reppana-humma, jolle aina sattuu jotain :l
Kengän lisäksi väärä riimukin oli hiertänyt aika jäljet leukaan...
        

Niin siinä se uusi riimu kärpäsverkon alla nyt on.

Voi näitä laatu-kuvia :'D
Mut kuvasimpa Rosan jalatkin kengän irrotuksen jälkeen.
Kuva on sitten © Kikioh
ja Rosan takajalka unohtui ruskeaksi :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti