lauantai 26. marraskuuta 2011

Lillinki keliä

Jees, tallilla oli tänään mukavaa, niinkuin aina ;)
Siivosin karsinat ja jätin Svanun lattian kuivumaan siksi aikaa kun aloin puuhastelemaan Rosan kanssa. Onneksi kelikin oli mukava aurinko paistoi ja kovimmat tuulet ei osunut tallille :)

Rosan hain laitumelta ja kyllä oli mutaista portin kohdalla kun meinasi kengät jäädä kiinni :l Nyt kun pari päivänä on muutenkin tullut vettä, niin maa on mennyt ihan pehmeeksi... Tulis se talvi vaan pakkasineen. Rosa oli tällä kertaa aikas puhdas, vaan purua oli kyljillä ja pölyä. Pesasin Rosan takasetkin hienosti ämpärin ja tiskiharjan avustuksella :)

Lähdettiin sitten viimein ja tällä kertaa Rosa pysyi paikallaa selkään nousussa, niin kauan kunnes sai luvan :D Oho! Aloitettiin reipas lenkki Kontuniementiellä ja nyt päästiin tien päästä kiertämään pellon viertä metsä polulle, joka taas vei Sampsun saarentielle, jota lähdettiin tallille päin. Näitä pari tietä rampattiin samalla kun suorilla ravattiin ja kerran eksyttiin pidemmällekkin metsäpolulle
käymään :)

Lopuksi käytiin kääntämässä tarhojen takana olevalla tiellä ja siitä tallille. Lenkkiä tuli tehtyä 40min verran ja melkein hiki oli pukannut Rosalle pintaan. Harjasin humman ja laitoin takasiin uutta Bouble efektiä :)
Rosan vietyäni vien vielä heinätkin laitumelle, kun alkaa se olemaan luonnon puolesta vähissä :)


Hyviä kuvia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti