torstai 17. marraskuuta 2011

Ilta harjailua

Eilen illalla mentiin tallille käymään ja hepat oli taas ehditty ottamaan sisään , mutta eipä tuo haitannut kun tallille olin muutenkin kuskaamassa purua ja sitten 'nappula'-säkkiä :) Karsinassa odottinkin sitten hyvin mutainen heppa jälleenkerran. Otin sitten Rosan ulos harjattavaksi.
Kesäinen kuva Svanusta ja Rosasta

Svanu oli ihmeissään minne Rosa lähti, vaikka poika näkikin tarpeeksi kurotellessaan Rosan harjauspaikalla :) Mutta silti poika kiersi karsinassaan ja hörisi välillä, johon Rosa ei jaksanut näköjään vastata :'D Pian Rosa olikin viimein puhdas ja pääsin keräämään karsinassa kuivikkeet keskelle, ennekö otin tamman takaisin sisään. Seuraavaksi otin Svanun ulos, tarkoituksena oli vain kerätä pojan kuivikkeet reunoilta keskelle, tämä kun oli sen verran ympyrää tehnyt että kuivikkeet oli kaikki reunoilla. Harjasin pojankin sitten samalla ja voi että tuo oli nätisti paikallaan :)

Kun kummatkin hevoset olivat jälleen tallissa näyttivät nuo siltä kuin jotain muutakin olisi pitänyt tehdä kuin harjaus :) Hummat saivat leipäpalaset ja sitten heitin vilä heinääkin vähän eteen ja lähdin. Sinne ne hömpät jäi katsomaan :D

Tuossa vielä tollainen yksi videonpätkä, laatu meni hieman huonoksi.... Mutta silti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti