maanantai 7. marraskuuta 2011

Lauantain jännitystä

Lauantain heppailu tapahtumant jäi laittamatta tänne, mutta kerkeehän sitä onneksi vieläkin laittamaan :D Rosa oli taas mukavan mutaisena laitumella ja osa mudasta oli jopa kosteaa :l Noh, onneksi harjalla saa suurimmat liat pois ja kosteaat mutapaakutkin kuivuivat samalla :) Sitkeimmät kyllä saatiin vasta ratsastuslenkin jälkeen pois.

Ja tossa kuvassa ei onneksi toista puolta ja mutaista harjaa näy, mutta aika samanlainen se vasenkin puoli oli :) Tosin muuallakin varmaan törmää usein nyt tämän näköisiin heppoihin :D

 Lähdettiin sitten kiertämään kontuniemen tielle, jonka päässä käännyttiin takaisin ja lähdettiin rannan suuntaan :) Huomattiin että koulultakin oli hevos lössi lähtenyt maastoilemaan ja ajateltiin pysyä tuolla Kaukolantiellä, mutta metsäpolun kohdalla kuiten päätettiin kurvata polulle ja ehtiä ennen tuota porukkaa uudelle pelto reitillemme :) Oltiin siis maastossa Päivin ja Svanun kanssa.
Hyvin kerittiin ja kun pellolla oltiin jo jonkun matkaa menty näkyivät koulun ratsukot valkaman tiellä menenvän. Svanu oli taas ihan kummissaan ja valmiina kuulemma katoamaan Päivin alta hetkenä minähyvänsä. Eipä ihme kun välissä oli pusikkoa ja peltoa, niin ettei toisia näkynyt kuin vilaukselta. Rosa vasta noiden toisten kadottua kiinnitti huomiota asiaan. Päivi sanoi tunteneensa pojan sykkeen hyvin. Toinen näköjään pelkäsi todella :) Tallille paluu matkalla Svanu sitten rauhoittui ja Rosa jalkoi matkaansa sen ihmeemmin.
Tuossa vielä hieman pölyinen humma lenkin jälkeen kuvattuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti