torstai 6. lokakuuta 2011

Sadepäivän iloa

Tämä oli taas näitä vapaapäiviä miun osalla kun mennään tallille niin sataa kunnolla ja melkein koko ajan...
Tai no siihen asti kunnes hevoset on saatu loimien kanssa ulos :D
Kuvaa hieman tallin ulko-ovelta :)


























 
Joo siis hepat oli vielä sisällä kun tallille menin tosin oltiin aamulla oltu puhelin yhteyksissä tilan/tallinomistajan kanssa ja sovittiin että mie laitan hevoset ulos :) Tyytyväisen näköisinä hepat kyllä tallissa olivat ja ulos ei ollut kiire.


Aluksi laitoin riimut kummallekkin ja sitten hain loimet, narun ja harjan. Harjasin ensimmäisenä Svanun ja laitoin loimen, jonka jälkeen ulos. Rosankin vuoro tuli. Harjaus, loimi niskaan ja ulos :) Saivat vaan vuorettomat sadeloimet kun ei nyt paksumpia tarvita, sitten kun alkaa oleen yli -5 astetta pakkasta.







Heitin hevosten perään tuorerehua ja aloin siivoamaan karsinoita, jonka jälkeen sitten lähdettiin Rosan kanssa maastoilemaan.


Reipas ratsu lenkin jälkeen :)
Onneksi sadekkin vaihtui välillä tihkuun ja siihen ettei satanut mitään ja taas tihkuun, niin ei kastuttu hirveästi Rosan kanssa :) Kierreltiin sielä suntäällä pikkuteitä ja välillä jyrättiin metsässä. Oli kyllä niin sumppuista tuo ilma että laitoin itsellenikin heijastinliivit ja Rosa sai heijastin suojat jalkoihin :)

Ratsastelut kun saatiin päätökseen huuhtelin Rosan takajalat, jotka olivat aamulla ihan hirmu turvonneet :l Ja laitoin niihin nyt vielä kylmägeeliä, vaikka siitä ei niinkään ehkä hyötyä ole kun tarhaan meni kuraan ja märkään heinään... Mutta ainakin turvotus oli laskenut liikutuksen ja tarhailun aikana :)

Huomenna sitten illasta taas tallille kun kengittäjäkin tulee kavioita laittamaan kuntoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti