maanantai 17. lokakuuta 2011

'Hevostelu maraton' jatkuu...

Jees tänään sitten oli tämä hevostelu maratonin viimeinen päivä (huimat kolme päivää peräkkäin jopa) ja tänään Rosa sai selkäänsä tallin lähellä mökkeilevän Maikun :) Joka käy ihan tunneillakin opettelemassa tätä hevostelua.
Kuulemma pitkään oli Maikku miettinyt minkälainen Rosa olisi mennä ja nyt sitten pääsi kokeilemaan. Rosa käyttäyty mallikkaasti koko hoidon ajan ja myös silloinkin kun varusteet puettiin ylle :)
Jaksoi seistä myös sitten paikallaan ihan nätisti kun lyhennettiin jalustimia Maikulle sopiviksi ja nätisti menivat tarhassa, vaikka maa oli upottavaa ja märkää :l Rosa otti jopa pienen ravi pätkän kun Maikku maiskutti hieman, varmaan mennäkseen reippaampaa käyntiä :D
Jonkin aikaa kun nuo olivat tarhaa kiertäneet ehdotin josko maastossa käytäisiin niin että itse kävelisin Rosan vierellä. Siitä sitten suunnattiin kaukolantielle ja mie talutin Rosaa. Nätisti Rosa meni taas tässäkin ja Maikku oli mielissään kun tallille palattiin, missä mie sitten hyppäsin selkään. Meidän piti ravailla Rosan kanssa tarhassa, mutta en sitten uskaltanut kun maa upotti, oli vetistä välillä ja välillä mutaisen liukasta, mutta pari suoraa päästiin kuitenkin juoksemaan :)
Lopuksi vietiin Rosa takaisin laitumelle, missä Svanu oli hieman mustasukkaisena kun Maikku Rosaa hoiti eikä häntä :D
24.12.2007 otettu kuva :)
Loppuun kuva vuodelta nakki, joka on otettu Juupajoella joulun aikoihin (kun se kuvaaminen jäi taas kerran n.n')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti