sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Eilisen pimeä-ratsastusta

Menin kuin meninkin eilen tallille Rosaa katsomaan ja myös Päiviä ja Svanuakin ;) Tallilla Päivi juuri haki hevosia laitumelta tarhoihin ja kauhistukseni huomasin, että oma kultalöllukkä polleni on ihan savinen/kurainen/mutainen :O Ja Svanu oli taas ihan puhdas. No joo Rosa oli piehtaroinut vaan enemmän laitumella jossain märässä, mutta silti tuo näky huvitti :)


Rosan uudet suitset ja kuolaimet, viime kerralta.
 Siivottiin siinä sitten karsinat ja juteltiin talli haaveista :) Sitten otettiinkin hevoset harjattavaksi ja onneksi alkoi hämärtämään enemmän niin en onneksi nähnyt kuinka pölyiseksi Rosa jäi harjauksen jälkeen ;) vaikka ei niin hämärää ollutkaan. Muta-hirviö muuttui siis ihan sieväksi ratsuksi, joka lähti reippaasti matkaan :) Heijastimia ei nyt paljoa tullut ylle laitettua, mutta ainakin ratsastajilla oli heijastinliivit, eikä ketään kyllä tullut vastaankaan hämärässä.


Mentiin aluksi tietä ja metsäpolkua, siitä oli ajatus palata tallille kun alkoi olla jo pimeää ja puitakin oli hankala nähdä polulla :D Mutta päätettiin kuitenkin kurvata rantaan vievälle tiellä, sielä kun oli valoisampaa ja mentiin sitten pellon poikki Sampsunsaarentielle. Tuolta tieltä kurvattiin taas takaisin metsäpolulle, jota aikaisemminkin mentii ja oli kyllä hankala puita itse erottaa :)


Tallin lähellä pyysin Päivi odottamaan Svanun kanssa risteyksessä kun lähdin Rosan kanssa ravaamaan pienen pätkän. Takaisin kun tultiin oli Svanun aloittanut paniikki/protestin ja hilluin miten sattui, vaikka Rosa oli rauhallisena vieressä. Tässä oli hyvä onni matkassa kun ei autoja ollut liikenteessä. Lähdin sitten Rosan kanssa kävelemään toiseen suuntaan ja Päivi sai Svaun perään lähtemään ja sitten itsensä alas, kun poika suostui rauhoittumaan. Että tälläistä :)
Eipä ole vielä kertaakaan tulut mentyä pimeällä maastoon ratsastaen, paitsi nyt ekaa kertaa :D

Leipä maistui hyvin :)

Varusteet kun otettiin pois olikin jo pimeää, mutta silti hummat pääsivät takaisin tarhaan vielä pariksi tunniksi, kahdeksalta kun on 'sisään tulo aika' hevosilla :)
Tänään en nyt tallille kerinnyt, mutta huomenna sitten :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti