maanantai 22. elokuuta 2011

Taas Juoksuttamista

Jeps, jäi taas eilen (sunnuntaina) kirjoittaminen, joten tänään sitten :'D Pitäisi kyllä petrata :) 
Mentiin taas illasta tallille, tai no ei vielä niin ilta ollut kun kello oli vasta vähä yli kuus :3 Hepat olikin ihan laitumella ja pienen palloilun jälkeen pääsin hakemaan Rosaa. Humma tuli tuttuun tapaan ihan nätisti, vaikka Svanua sai vähän hätistää pois portin edestä. Poika kun meinas että hänkin tulee :D
Harjailun jälkeen laitoin vyön Rosalle ja siihen viritin sivu-ohjat kiinni niin ettei ne roikkuneet tiellä, kun käveltäisiin. Rosa sai etusiin pintelit, ne sellaiset missä on fleeceä ja joustoa samassa, ja kyllä en käytä niiden alla patjoja. Olen laiska u.u Ja takasiin tuli suojat :)
Sitten mentiin tarhaan ja tallustettiin pitkiäsivuja edestakaisin, sen jälkeen aloitettiin ja Rosa tykkäsi aloittaan vauhdilla :) Hetken päästä kyllä mentiin nätisti käyntiä ja sitten käskystä ravia. Parin kierroksen vaihdon jälkeen lopetin ja laitoin sivu-ohjat kiinni kuolaimiin, sitten taas mentiin tallustamaan pitkiä sivuja edestakaisin. Ympyrälle kun vaihdettiin Rosa oli hieman nyrpeä kun taas oli nuo ohjat käytössä, vaikka ne ovatkin löysimmällä :) Nätisti Rosa juoksi, vaikka yhdessä vaiheessa laukkaa nostaessaan Rosa hieman alkoi ravistelemaan päätään, mutta ei sen enempää tehnyt mitään. Pitäisi kai joskus sitten seuraavalla kerralla laittaa sisä ohjaa reijällä tai parilla kireämmälle, niin tamma tajuisi juoksuttamisen ideaa enemmän :)
Lopuksi sitten ohjat irti ja mentiin Kontuniementielle kävelemään ladolle asti ja takaisin, että vähän tulisi venyteltyä tuon juoksuttamisen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti