keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kuvailu, joka sitten unohtui...

Talli ja sen uusi maalipinta :)
Maalaus on vielä vähän kesken.
Joo siis lähdin tallille kamera laukussa ja tälläkertaa ajattelin, että ottaisin niitä kuvia sillä kameralla kun se mukana on aina. Noh sen voin sanoa eettä kamera vietti aikaansa laukussa niinkuin joka kerta :/ Vasta lopuksi sen muistin ja kuvatkin on sen mukaisia :)


Tallilla alku meni taas juttelussa Päivin kanssa ja ihastellessa tallin uutta maalipintaa :) Omenaakin toin kaksi pussillista ja ison laatikollisen, kun sain ne juuri tänään äidiltäni hevosille vietäväksi. Päätettiin lähteä taas maastoon yhdessä, kun Svanu menee nätimmin kun Rosa on mukana ja nyt oli niin ihana ilmakin :) Tyyntä, lämmintä ja rauhallista.


Omput :D
Tälläkertaa Rosa meni rauhallisemmin koko lenkin ja päästiin ihan rantaan käymään kun kukaan ihme mökkiläinen ei hakannut puita jossain pusikossa :) Rannasta kun tultiin takaisin jäätiin pyörimään hiljattain puidulle pikku pellolle ja Svanu mieli ettei peltoa ole lannoitettu tarpeeksi ja jätti pienen lanta läjän sinne :D


Tallin lähellä päätettiin tehdä vielä yksi pieni lenkki ja takaisin kun tultiin metsän kauta pellon reunaan tehtiin havainto että heinä on liian pitkää suoraan pellon läpi ylitettäväksi. Lähdettiin sitten kiertämään reunaa pitkin, olematta varmoja kuinka pitään siinä pitää mennä että päästään tielle. Pellon syrjää ei tarvinut mennä oikeastaan pitkääkään matkaan kun jo päästiin tielle ja Rosa näki vaalean harmaissa kivissä jotain hurjia mörköjä ja kiersi kerran hieman pellon kautta :'D Mutta onneksi pelto on Päivin isän niin ei tullut vieraiden pellolla 'remuttua' :)
Joku on vähän turhankin paljon herkkujen perään :)
Lopuksi hepat sitten menivät laitumelle takaisin ja kummatkin kävelivät laitumen toiseen päähän syömään, mutta Rosa tuli pian portille kyttäämään iltapalaa, kun huomasi että tallin suunnalla liikuttiin siihen malliin että jotain on tulossa. Svanu tosin tuli laiskasti sitten vasta kun oltiin Päivin kanssa laitumella ja Rosakin jo söi omaa ruokaansa silloin :D Ja juu meillä on pollet vielä ulkona yötä, hyvin ovat pärjänneet vaikka tässä on välillä satanut vettä. Eikä vielä ole loimiakaan laitettu :) Teräs vanhuksia!
Ja tosiaan nää kuvat on otettu sen jälkeen kun olitiin jo käyty lenkillä maastossa ja oltiin jo iltamössöjä viemässä :)


-Kaisa
Rosa.


Svanu.


:P


Ei voinut pysyä paikallaan kun koitin kuvata...


Ruoka loppu :(
Ja tässä on tän lenkin satulat :) Vas. Rosan koulusatula modatulla 
huovalla ja oik. Svanulla (Rosan oikeasti) ollut yleissatula, 
jossa oli kouluhuopa :D Hyvin se siihenkin sopi ;) 
Ja vielä Pommi-koiran niskaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan hyvässä kunnossa on tuo siun kaunis tamma pysynyt! :) Katsoin eka et onko nyt tuo syntymävuosi kirjotettu ollenkaan oikein...ilmeisesti kunto riittää vielä ihan kunnnolliseen puskaratsuiluun?
    Tässähän vähän kivi vierähti sydämeltäkin juttujasi lukiessa, kun omani on 6v nuorempi ja ehdin jo olla huolissaan että josko se jo kolkuttelee Tuonelan portteja...:D mutta ehkä siitäkin tulee teräsvanhus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :3
    Ja tosin kunto ja energia riittää ihan hyvin vieläkin, jopa yli neljän hengen viemiseen kärryillä :D Että tuskin siltä siun heposelta on ihan vielä puhti lopussa. Nuorihan se viel on ;)

    VastaaPoista