perjantai 19. elokuuta 2011

Maastoon~

Ja näin unohdin eilen kirjoittaa tänne elisen (torstain 18pv) tallilla käynnin, mutta onneksi ei pidempää unohdusta tullut ;) Mutta siis tosiaan menin eilen työiden jälkeen tallille pyörimään kun Päivikin sielä oli. Pihaan ajettuani en edes huomannut, että toinen hevosista puuttui ja vasta kun olin käynyt kengät vaihtamassa ja tallin suuntaan kulkemassa huomasin, että Päivihän meni pellolla Svanun kanssa :D Sieltä Päivi ja Svanu tuli tallille ja Päivi kysyi josko mentäisiin maastoon yhdessä :) Siitä sitten kipitin Rosan hakemaan ja hoidin tämän kuntoon nopeaan, samalla kun Päivi kierteli käynnissä tarhassa pojan kanssa.
Rosa pullisteli tällä kertaa satulavyön kiristyksen yhteydessä niin paljon, että pyysin Päivin isää apuun, joka ei myöskään meninnut saada kireämmällä. Johtui kai ettei kiristys tyyli ollut hallussa ;D Rosan johdolla lähdettiin sitten maastoon, rantaa kohti ja matkalla kuuluva sahan ääni hämmästytti hieman, mutta nätisti mentiin siitä huolimatta. Metsän halki menevä polku oli kyllä liukas, mutta ei kyllä ihmekkään kun eilen oli koko yös ja aamun satanut vettä. Onneksi hiekka tie oli ihan hyvää mennä, eikä jalat luistanut hevosilla :)
Rannassa sitten oli taas liukas kohta edessä kun Rosalla etujalka liukui ainakin metrin verran :O Ja joku hakkasi puita jossain pusikon takanakin, mikä ei hevosia haitannut, mutta ratsastaja olivat ihmeissään ;) Mastoilu sujui ihan hyvin vaikka jossain kohtia Rosalla oli armoton kiire mennä ja ihmeellisesti pälyili välillä kaikkea tien reunassa... Liekö se sahan ääni häirinnyt tai jotain.
Ja tallilla kerkesin tulemaan alas selästä kun tajuttiin ettei ole kuin yksi piste mihin laittaa hevonen kiinni, joten lähdettiin Rosan kanssa vielä kävelemään. Tarkoitus oli ensiksi mennä pihaan omenoita syömään maasta, mutta sinne ei päästy kun lehmiä alettiin juuri laskemaan takaisin ulos. Joten mentiin sitten kävelemään tielle jonkin matkaan ja kun takas tultiin oli Päivi saanut Svanun jo tarhaan, niin saatiin Rosa sitten käsittelyyn :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti