torstai 11. elokuuta 2011

Juoksutusta

Pääsin tänään tallille käymän ja tulipa nähtyä Päiviäkin samalla, vaikka tämä oli lähdössä kotiin. Päätin juoksuttaa Rosaa pitkän ajan jälkeen. Tais olla viime kerta joskus alku talvesta 2010 että aikaa on jo siitäkin :D Latoin Rosalle juoksutusvyön ja jossain vaiheessa hankkimani sivu-ohjat, joissa on resorit kun niitä kumirenkaisia inhoan :
Koska Rosalla ei koskaan vielä ole tälläisiä apu-ohjia ollut niin laitettiin ne ihan löysimmälle ja kuolamenakin oli ompun makuinen suora kumikuolain :) Vähän ihmeissään vanhus oli ja välillä piti vetää päätä eteenpäin josko ohjaa tulisi lisää. Vauhtikin oli suht rauhallista kun taluttelun ja känti kierrosten jälkeen mentiin raviin :) Ihan hyvin tuntui menevän, joten nyt vaan lisää opettelemaan sivu-ohjien käyttöä Rosan kanssa :D
Parin kierroksen jälkeen otinkin ohjat sitten pois, että Rosa voi kunnolla päästellä ja pari pierua että laukka kierrostakin tuli ;) Ja sitten liinakin pääs lipeämään miulta kädestä yhteen hetkeen ja Rosa ihmetteli hetken sen löstymistä, kunnes lähti laukkaamaan tarhaa pitkin. Oltiin siis tarhan sisällä juoksuttamassa ja hyvä näin kun tuli tälläinen kämmi :'D
Hetken juostuaan mentiin Nikon kanssa 'pyydystämään' Rosan ja jatkoin juosutusta vielä vähän, jotta tamma huomaisi ettei päästä karkuun uudestaan ja nätisti tuo menikin :)

Ja se takanen missä viimeksi oli ollut se super turvotus oli nyt normaalimpi melkein kokonaan, vuohis nivelessä oli vielä jotain pikku nestettä joka sitten laski/hävisi kun Rosa sai paremmin liikuntaa kuin laitumella olo.
Että juu tälläistä tällä kertaa :) ja ajattelin siirtää tänne noita vanhempia kirjoituksia omalla sivulle kun ei niitä voi tähän laittaa tai liittä oikein kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti