maanantai 5. syyskuuta 2011

Metsässä

Pitäähän sitä vapaapäivä käyttää hyväksi ja kiiruhtaa heti tallille kunhan on kotona ensiksi saanut nahkariimun puhdistettua ;) Tallille kestikin ajaa tälläkertaa kun osa isommasta tiestä on uuden asfaltoinni alla, ihan hyvä sinänsä, mutta ärsyttävää vaan :D
Rosa, uusi karvariimu ja harja-ämpäri :)
Tallilla hepat oli nukuttelevan näköisinä laitumella ja Rosa oli jopa ihan makuullakin. Vasta sitten Rosakin jaksoi nousta kun olin kävellyt hevosten luokse ja antanut Svanulle pari omenaa. Tais tulla vanhukselle kiire saada osansa ;)
Taluttelin Rosan osittain riimusta portille ja sielä sitten narun päähän kiinni. Janokin oli näköjään kun tallin luona vesi maistui altaasta, mutta olihan tarhan vesi astiakin ollut tyhjä joten ei ihme. Onneksi siis olin vienyt mukanani sinne ämpärillesen vettä, niin Svanukin sai juodakseen :)
Harjailun ja muun putsaamisen jälkeen päätin saksia Rosan harjaa hieman siitä korvien takaa mihin riimun ja suitsien niska lenkki tulee :) Sitten vain taas varusteet päälle ja otin jopa pari järkevää kuvaa Rosan varusteista, tätä ei kyllä se oikeen kiinnostanut :D
Lähdettiin sitten vaihteeksi maastoon ja käytiin rannassa päin josta suunnattiin sitten metsäpolulle, joka on aika juurista ja kivistä, mutta yleensähän ne polut sitä onkin :) Rosa nuuski turpapitkällä maata, kantoja, kiviä, kuusia ja vieraiden hevosten lantaläjiä :) Kivaahan se varmaan välillä nonkin tutkia ja kun mentiin myös uudelle polulle metsässä niin siinäkin oli katseltavaa. Käännyttiin kyllä takaisin sitä polkuristeystä kohti mistä tultiinkin kun masto alkoi mennä kivisemmäksi. Sitten oltiinkin jo tutulla polulla.
Suber hienot Nortonin hivutussuojat.
Metsästä kun tultiin hiekkatielle köpöteltiin Laitumen lähelle ja ravailtiin suoralla edes takaisin pariin kertaan ihan reippaasti, mistä Rosa sitten innostuikin kun vaihdettiin asfalttitietä pitkin toiselle hiekkatielle ja sieltä taas metsään ja hiekkatielle ravilemaan :) Lopuksi vielä köpöteltiin sielä täällä niin että Rosa sai hieman rauhoittua ja henkäistä ennen tallille menoa. Laitoin Rosalle taas sitä urheilu geeliä takasiin, sitten laitumelle ja vedet perässä sinne vielä :)

Satula ja tuo modattuhupa, josta näkyy toinen puoli ja kuva.
Tosi puhtoinen Erohunterin kouluvyö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti